/ Allmänt /

varför jag aldrig mer i mitt liv ska vara nykter en helgnatten mellan fredag och lördag:
porttelefonen ringer. jag öppnar. det är en full denice som har haft "TYP DEN BÄSTA KVÄLLEN I SITT LIIIIIIIIIV" och jag baaara måste komma ut i vardagsrummet så hon får berätta aaaallllllllllllltttt hundra gånger runt runt runt runt.

natten mellan lördag och söndag:
porttelefonen ringer. jag öppnar. det är en full erica som störtar in och skriker "HEEEEEEEJ GUUUUUMMAAAN" och som sen ska ringa sen date och älta med sluddrande babyröst eftersom att hon är fullare än allt.

natten mellan söndag och måndag:
jag bestämmer mig för att absolut inte släppa in någon fylleskalle och säger att erica får stiga upp och göra det. porttelefonen ringer. jag vaknar, erica vaknar absolut inte.  porttelefonen ringer igen. jag stegar upp och öppnar (arg). det är en full anna som "HAR HITTAT MANNEN I SITT LIIIIIIIIIIIV" och jag bara mååååååååååååste höra om vilken king kväll hon haft och vilken gullig kille hon träffaaaat.

likamed: jag ska aldrig vara hemma en helg igen.
/ Allmänt /

091129

/ Allmänt /

veromoda

SITTER PÅ JOBBET OCH BÖRJAR JOBBA OM 10 MIN. JAG SLUTAR 22.15 OCH DÅ TROR JAG ATT JAG ÅKER DIREKT TILL IDA FÖR ATT UMGÅS MED TJEJERNA ETT LITET TAG INNAN DE SKA VIDARE UT MOT STHLMS NATTLIV FÖR DÅ ÅKER JAG HEM (LIKT MIG?) EFTERSOM ATT JAG ÄR HELT DÖD. IDAG HAR JEKKAN JOBBAT SIN FÖRSTA DAG PÅ MITT VERO MODA HEMMA I SKELL OCH JAG HOPPAS ATT DET GÅTT BRA FÖR DIG MIN SKATT ♥ps. vilka är det som varit in på jobbet och sökt mig idag? vet att det är sluu och gänget men vilka mer?! dör av nyfikenhet hehe