/ Allmänt /

bara härligt crib

igårkväll efter en lång bussresa och en liten taxiresa anslöt jag mig till barahärligt crib, guuud vad jag saknat mina girls!!!!! vi var alla samlade i cirka 1 h innan det var dags för john blund. i morse åkte vi alla tidigt till jobb, utom emmy som åkt hem till skell och nu ikväll åkte denice till thai, så inget fullständigt barahärligt crew här inte. butiken som renoverats i en månad blev aaaaaaaaasfin och nu ska vi bara få alla kläder på plats innan torsdag 08.30 då vi har VIP öppning med massa bra erbjudanden!


alllaaaaaaaa
/ Allmänt /

YANKEE CANDLEköpte världens godaste doftljus för någon dag sen, enligt rykten kommer man bli beroende och aldrig vilja ha ett hem utan dessa ljus så det blir spännande. jag köpte också en doftpåse i samma lukt som man ska lägga i garderoben. dom är dyra som fan så jag hoppas att jag inte blir besviken hehe.

snart börjar min bussresa mot sthlm och jag längtar så mycket efter mina tjejer!!!!!!!!!


/ Allmänt /

110226

jag sitter själv och ser melodifestivalen (linda pritchard fräschare än allt!!!!!!!!!!!!!!) och snart kommer min kära make äntligen hem! vill hälsa till mina soulies i huvudstaden och i skell som är ute och slirar ikväll: ta det lugnt.jag är lika ensam som jag ser ut........