/ Allmänt /

paiiiiiiiin

igår skulle jag, trots mitt nya liv, åka bil från skolan istället för att gå. det visade sig vara ett väldigt dåligt beslut av mig då det kunnat sluta i en tragisk olycka.

jag bullen virra och mackan går mot bilen, som vanligt blir vi yngre för varje steg vi närmar oss bilen, och när vi är 50 meter ifrån bilen är vi 5 år och börjar slåss om framsätet, alla börjar springa, vilket inte var ett så smart drag av mig eftersom att jag dagen till ära har på mig mina uggs, som är så satans halkiga att man knappt kan undgå att halka på grus fan. jag hinner springa kanske tio steg innan jag SWISCH halkar baklänges och landar mitt på höften. jag vill bara gråta och det känns som att jag aldrig känt sån smärta i hela mitt liv (AMPUTERA MITT BEN TACK!!!). jag ligger och flännar ett tag tills jag ställer mig upp. arg, förolämpad, ledsen och skadad sätter jag mig i baksätet och fortsätter flänna till ljudet av mina tre klasskamraters skratt. aj som fan. vet inte vad som var värst, att nästintill slå ihjäl sig, eller mista platsen i framsätet?

på återseénde.

/ Allmänt /

some pics baby

jag vet att jag lovade bilder från vår roliga helg i sthlm och att jag inte varit den snabbaste på att langa hit dom, det är jag verkligen very sorry för, men som man brukar säga, den som väntar på nåt gott.. ja nivet.


image57
arlanda påvägen dit, det första av cirka 10 mål på mcdonalds. mcväldigt mcjätte mcgott.


image58
vi entrade hotellrummet efter en slitsam dag med shopping. är toapappret vikt var det första vi frågade oss? ja det var det.


image59
anna efter den slitsamma shoppingen, har redan hällt upp ett glas wine. bra jobb.image69
frida är fit for fight och back on track.


image61
AMEN TJENA KEXEN

image62
jag och anna påväg mot älvsjö "eehhh jag har supit bort mitt legg eheehhheheh".


image63
anna sa jag är hungrig. anna fick frysta axa grovbröd. mums. ni vill inte ha nudlaråååå?


image64
jahapp. jag och anna, lite ....på lyset. frida ville döda oss och om någon skulle bjudit en hunka för oss (tillsammans) så hade hon nog sagt - SÅLDA. (anna ser förresten väldigt glad ut)

image68
mobile_girl_cool_89


image65
behövs ord?


image66
jag vaknade 08.50 på lördag och 08.57 på söndag pigg som fan och det var bara för mitt umgänge att vara lika pigga, som ni ser så lyckas dom förträffligt.

/ Allmänt /

soon baby soon

hohohohohoooohoohhold your horses för jag lovar att jag ska bjuda på bilder från helgens bravader inom en snar framtid :D


"gör ingenting som ni inte kan berätta när ni kommer hem"
klart vi inte gör, lilla fina pappa <3<3<3<33<3<33<333