/ Allmänt /

jag var sjutton år, ville inte va den som blev kvar

idag har jag jobbatjobbatjobbat, sjukt mycket folk och jag tror jag kommer få magsår. imorrn är både jag och anna ledig och vi ska på beachen och sola sönder oss, typ första dagen vi är lediga tillsammans så det blir SEHR GUT. klockan 17 ska jag få mina naglar fixade och sen bär det av mot gröna lund!

resten av veckan är det jobb 13-2115, men onsdag siktar vi på utgång och sen åker anna hem till skell och lämnar mig här utan vänner. blir säkert händelserikt.

/ Allmänt /

möt mig där båtarna rullar ut senare idag

i helgen har mogge hoppat la felfritt i tusen grader i piteå. gissa vem som inte kunda vara stoltare? jag saknar han och djur överhuvudtaget att jag skulle kunna slita av mig håret. idag när jag gick hem från t banan såg jag en katt och ville inget annat än att gå fram och klappa den, men jag behärskade mig och stog bara och kollade på den ett tag och blev varmti hela kroppen. överväger att gå över till grannen och fråga om jag kan få gÅ ut med hennes hund, känns väl lilte sådär.

annars om du bor i sthlm och läser och har typ en katt/häst/hund/kanin/vadsomhlest som har fyra ben LÄMNA EN KOMMENTAR JAG VILL KLAPPA DEN.


FIN OCH TRÖTT

/ Allmänt /

söndag

53 grader i solen och nu jobb till 21
oj så peppande