/ Allmänt /

lördag, låttips och vero-tips

hej kompisar! hur mår ni? lördag och det spööööregnar i halmstad. vi ska åka en sväng till ikea, behövde faktiskt knappt övertala :)))))) vi ska bara köpa lite småsaker. kanske visar er sen! igår var vi ute och käkade räkfrossa och drack lite bubbel. funderade på om vi skulle gå vidare  men istället gick vi på Hemköp och köpte lite gott och gick hem, bra det med. vi slog på en film och jag somnade as usual efter typ 10 min, men enligt jjppe var den superbra, så lördagens filmtips blir TRUE STORY, skyll på Jeppe om den är dålig hehe. nu ska jag sminka mig, CIAO

kolla in denna goding!!!!! äkta mocka, kom i röd, gul och brun (och blå i utvalda butiker).
/ Allmänt /

helgen som var

i fredags tog vi bilen till mamma för att hämta hem hollie som varit där medan vi varit hemma. de bor på landet och det är sååå harmoniskt där!
välkommen till idyllen 😍😍😍
vi åt supergod trerätters. grillat e livet<3
och drack aperol spritz.
i lördags var vi på afterbeachen. brutalt mycket folk men sååå kul!!!! älskar sånt här.
sen åkte alla hem och fixade sig, sen drog vi vidare på fest hos pajen.
vill tipsa om världens godaste rosé!!!! plus finaste boxen mina ögon skådat.
i söndags låg vi bakis all day long. till middag åt vi hämt-planka, hur smart grej?! förbannat god var den också.
/ Allmänt /

Idag

har varit i halmstad och jobbat idag. min gamla butik, finaste och bästa butiken som jag älskar. jag och ellen köttade och fick massor gjort :))))) tipsar om volangblusen på stället, jättefin! och speciellt i den röda! 

på lunchen testade vi ett nytt fik i halmstad och njöt av solen. såå varmt här idag och imorrn ska det visst bli ännu värmare. såklart när man börjat jobba :):):):):))):)):))

kom hem, lagade vegetarisk lasagne (tack ida för receptet) som blev supergod. jeppe som inte är så förtjust i lasagne tyckte också att den var super. plus att den är vegetarisk!!!! jättebra!!!! sen gick vi ner på stan och drack ännu mer kaffe i solen. kaffe är livet <3 puss