/ Allmänt /

grill

igår var det invigning av vår nya grillplats så det blev grillning och kubbspel hemma hos mig tillsammans med sju andra prickar, mycket trevligt. idag ska jag ut och rida tre små hästar sen bege mig mot staden för att chilla med jekke, imorrn är det jobb 12-19.30, visst är planeringen på topp mina vänner. varje minut är värdefull och planerad ;)
/ Allmänt /

myggbett

party igår in big city town boliden vilket endast resulterade i hundra myggbett, tunnare plånbok och förfrysta kroppsdelar. det sög. jag har aldrig tidigare varit i boliden och faktiskt så känns det som att jag inte missat nåt. idag har det varit jobb jobb jobb och nu ska jag bara chilla fett eller så kanske det blir en tripp med matilda frida och anna, vi får se. tjiiiiing


/ Allmänt /

sommarlov

idag har jag avnjutit min första sommarlovsdag som inte var speciellt speciell. imorrn hoppas jag på en skojsig kväll tillsammans med jekkeboy och lisaka :) i helgen var vi i piteå och jag missade festligheterna i fredags vilket gjorde mig arg och sur, men som tur var så lyckades jag vinna en LB och komma fyra i en LA och tur var väl det. nu har jag inte tävling på två helger och jag kan lova att då blir det massa alkoholhaltiga drycker, vingel and so on.


image16

image17
JAMEN ÄR DET INTE FINT SÅ SÄG :')