/ Allmänt /

festligt

helgen var fullspäckad med utgång, shopping, middag hos mig och jobb. i veckan har jag inte så mycket planerat, imorrn blir det utgång med VIP på balzac, det ser jag framemot och hoppas att det blir roligt=) vad som händer på halloween återstår att se. förslag?

image29

jag och lillasyster på min 18års dag :)
/ Allmänt /

bara sjukt


HAHA ja alltså sjukheten att jag just vunnit en lunch med Calle, Alex och Katrin Schulman. Jag klickade som vanligt runt bland bloggarna i mina favoriter, kommer till Katrins blogg och läser:

"Jag utlyste i förra veckan en tävling här på Katrins blogg. Den som skrev den bästa frågan i kommentarsfältet skulle bli bjuden på en lunch med mig, Calle och Katrin. Jag har nu utsett en vinnare. Hon heter "Hanna". Denna Hanna skrev frågan: "Varför är du bäst i världen?" Och det tyckte jag var en vettig och intressant fråga. Jag kommer att svara på den när vi ses, Hanna. "

HAHA ALLTSÅ JAG DOG JU, ringde direkt till mamma och skrek helt galet och hon skrek tillbaks. Ringde alla jag kände och skrek och nu känner jag mig ganska lugn. Bara det att jag bor här, och dom 100 mil bort. Men vad gör man inte? Sthlm över dagen funkar väl.

Tänkte passa på att fria till Calle när vi lix chillar?
/ Allmänt /

min busschaufför

Samtal med busschaufför klockan 00.15

Jag: Hej, barn till Bureå
Han: Det blir 72 kr
Jag: Visst skämtar du? Jag har bara 40
Han: Men på natten är det dubbel vuxenbiljett som gäller
Jag: Kan man betala med kort? Kan vi ta ut pengar när vi kommer till Bureå? (nästan hysterisk)
Han: Nej
Jag: MEN JAG HAR BARA 40 VI TAR OSS INTE HEM FLÄNN VAD SKA VI GÖRA FLÄNN? (hundögon)
Han: Det blir 36 kr.

alltså jo, men lite hundögon går allt vägen.